Amsterdam-jewelry gouden ketting

AMSTERDAM JEWELRY

Met de mooiste sieraden, zoals een statement ketting of hippe oorbellen maak je jouw outfit helemaal af. De kwaliteit van onze sieraden is top en de prijs is fijn.
Onze mooie sieraden worden ontworpen in Amsterdam.
Dit maakt onze sieraden uniek. Wanneer je op zoek bent naar mooie oorbellen, een fashionable ring of een statement ketting die nog niet iedereen draagt ben je bij Amsterdam Jewelry aan het juiste adres.
De laatste trends, maar dan net even anders om jouw unieke stijl helemaal af te maken.
Amsterdam jewelry winkel
Amsterdam jewelry

Bij Amsterdam Jewelry breiden wij constant ons assortiment uit, we volgen de nieuwste sieraden trends om u te voorzien van de mooiste sieraden. Voor elk seizoen leveren wij een sieraden collectie. Deze sieraden collectie matched perfect bij het huidige seizoen. Besteld u onze sieraden voor 18:00 dan heeft u de sieraden morgen al in huis! Wilt u meer informatie over verzendingen en retour voorwaarden click hier

Bekijk hier de meeste recente collectie

Onze cadeauservice

Op zoek naar het perfecte cadeautje voor haar verjaardag of de feestdagen? Een sieraad is een persoonlijk, origineel cadeau. Je geeft niet alleen een sieraad, je geeft liefde en vriendschap. Al onze sieraden worden standaard verpakt in een mooie cadeauverpakking. Als je het sieraad als cadeau op wilt laten sturen regelen wij dit graag voor je. Het enige wat je hoeft te doen is bij je bestelling een opmerking te plaatsen dat het een cadeautje is. Een sieraad is het mooiste cadeau wat je kunt geven. Vind je het leuker om diegene zelf een sieraad uit te laten kiezen? Geef dan een Amsterdam Jewelry giftcard cadeau.

Amsterdam-jewelry - kadobon