Verzending en retour

Bestel je op werkdagen voor 18:00 uur dan wordt je bestelling dezelfde dag verzonden. Je bestelling kun je dan de volgende dag al op je deurmat verwachten. Wanneer je pakketje onderweg is ontvang je een e-mail met een track&trace code zodat je jouw pakketje kan volgen via post NL.

Gratis verzending boven de €25,00  
Bestellingen boven de €25,00 worden altijd gratis verzonden. Voor bestellingen met een bestelwaarde onder de €25,00 bedragen de verzendkosten €3,95.

Onze sieraden worden met zorg verpakt
Om te zorgen dat jouw sieraad goed beschermd is verzenden we deze in een enveloppe die voorzien is van bubbelfolie. De sieraden worden altijd mooi verpakt in een geschenkverpakking. Superleuk om cadeau te geven, aan een ander of aan jezelf.

14 dagen retourrecht

Wanneer je een sieraad retour wilt sturen dan kun je dit tot 14 dagen na ontvangst doen. Het sieraad moet compleet zijn en in de originele verpakking zitten. Het sieraad mag niet gedragen zijn en moet onbeschadigd zijn. Wij checken of de retourzending aan deze voorwaarden voldoet. Sieraden die niet aan deze voorwaarden voldoen kunnen wij helaas niet retour nemen. Als je retourzending in orde is ontvang je van ons een bevestigingsmail en ontvang je z.s.m. het aankoopbedrag terug op je rekening. Verzendkosten voor de retour worden niet vergoed door Amsterdam-Jewelry, deze zijn voor de koper. Vraag altijd een verzendbewijs bij het postkantoor. Totdat Amsterdam-Jewelry jouw pakket ontvangt valt het onder jouw eigen risico.